OPĆI UVJETI

Opći uvjeti Webshop Best4pet

Opći uvjeti on-line shop Best4pet pripremljeni su u skladu s Kodeksom o obveznim odnosima RS o zaštiti potrošača (AZOP-1), s preporukama TZS i međunarodnih kodova za e-trgovinu.

Trgovina Best4pet ( www.best4pet.eu ) upravlja tvrtka i3 dizajn, Milana Prajnera sp Ulica Ubalda Vrabca 1, 2000 Maribor . Društvo je upisano u registar Okružnog suda u Mariboru pod registraciji br. 6038816000, OIB:. SI70442690.

Pravila i uvjeti koji uređuju rad online trgovine te prava i obveze korisnika i davatelja usluga. Korisnik / kupac je dodjela ugovora svaka posebnu pozornost na uvjetima i dodjele ugovora potvrđuje svoju upoznatost sa njima.

PRIGOVOR I SPOR

Davatelj poštuje postojeće zakone o zaštiti potrošača. Davatelj će učiniti sve kako bi u skladu sa svojim dužnosti uspostaviti učinkovit sustav za rješavanje pritužbi. Žalba se podnosi putem e-maila ili pismeno na adresu ponuditelja na adresu odrazilo na internetskoj stranici davatelja. Postupak u svezi s prigovorom je povjerljivo. Stoga, usluga trebaju učiniti sve da riješi bilo kakve rasprave prijateljski ili izvansudskog, ali ako to nije moguće, sporove će rješavati nadležni sud u Mariboru.

Sud rješava potrošačke sporove
U skladu sa zakonskim propisom koji proizlaze iz Zakona o izvansudskim rješavanjima potrošačkih sporova, Uredba (EU) br 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o online rješavanje sporova za potrošačke sporove i kojom se dopunjuje Uredba (EZ) br 2016/2004 i Direktiva 2009/22 / EZ, Milan Prajner sp
izvođač ne priznaje nikakvu sudsku rješavanje potrošačkih sporova kao odgovorne za rješavanje potrošačkih sporova, koje će biti pokrenute od strane potrošača u skladu sa Zakonom o izvansudskim rješavanja potrošačkih sporova. Dvostruki priključak na platformi za online rješavanje sporova za potrošačke sporove: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

DOSTAVA

Za isporuku kupac odabire svoj naslov ili unesite neku drugu adresu. Primatelj u slučaju plaćanja gotovinom, uvijek obveznik. Kupac odabire način dostave. U polje „Napomene” i dalje mogu unositi bilješke administratora internetske trgovine. Trgovina nosi proizvodi za isporuku Overseas express , ili drugi ugovorni isporukom Best4pet.
Usluga dostave zadržava pravo, na odgovarajući način provjeriti identitet preuzimatelja robe (uvid u osobne i druge dokumente), jer to osigurava da se naručenu robu predao stvarnom pretplatnika. U slučaju plaćanja pouzećem naručene proizvode kupac plaća u gotovini na preuzimanju tvrtke Overseas Express .

Cijene i opcije isporuke

Za svaku kupnju , isporuka je besplatna putem usluge dostave Overseas expresa.

PLAĆANJE

Plaćanje se vrši na jedan od sljedećih načina: plaćanje na isporuku kurira, Paypal, plaćanje po računu ili isplate ili uplate, kreditne kartice.

Pravo odustajanja od kupnje i povrat robe

Potrošač ima pravo, bez davanja bilo kakvih razloga u roku od 14 dana da se povuče iz ugovora sklopljenog na daljinu, od online kupovine.
Razdoblje Povlačenje će isteći 14 dana od dana kada je potrošač ostvaruje fizički posjed robe ili dobiti umjesto potrošača od strane treće osobe, osim prijevoznika, a za tu svrhu od strane potrošača ili, u slučaju djelomične isporuke slip pojedinih komada robe iz jednog ugovornog razdoblja prestaju važiti 14 dana od od kojih je potrošač dobiva fizički posjed posljednje točke, ili stečena od strane potrošača, a ne treće osobe, osim prijevoznika, a za tu svrhu od strane potrošača.
Kako ostvariti pravo na povlačenje, potrošač ima nedvosmislenu izjavu da društvo o Milana Prajner sp Ulica Ubalda Vrabca 1, 2000 Maribor , e-mail: info@best4pet.eu . O svojoj odluci da se povuče iz ovog ugovora (npr pismom upućenom poštom , faksom ili e-mailom). Bez obzira na oblik otkaza, potrošač bi trebao tvrtka dostaviti kopiju računa. Da bi rok za povlačenje iz ugovora u obzir, dovoljno je da se obavijest koja se odnosi na ostvarivanje prava potrošača o povlačenju prije isteka roka povlačenja ovog sporazuma.

Učinci povlačenja

Ako potrošač odustane od ovog ugovora, njegova tvrtka bez odgode, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka obavijesti o povlačenju iz ovog ugovora dužan vratiti sve uplate primljene, uključujući i troškove prijevoza (bez dodatnih troškova koji proizlaze iz izbora vrste dostave, koja nije pristupačna povoljan ponudio standardni format za dostavu od strane tvrtke). Takva nadoknada poduzetnik od istog načina plaćanja kao što je bio korišten za početnu transakciju, osim ako nije izričito drugačije dogovoreno; u svakom slučaju, s obzirom na otplate potrošač ne snosi nikakve troškove. Društvo može uskratiti isplatu dok ne dobije vraćenu robu. Potrošač mora vratiti robu ili predati tvrtki kojom je isporučena roba do potrošača, bez nepotrebnog odlaganja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana, od dana kada je potrošač obavijestio tvrtku o pristupu iz ugovora. Rok je ispunjen ako potrošač šalje natrag robu prije isteka roka od 14 dana.

UVJETI ZA POVRAT ROBE (ograničenja u ostvarivanju prava na povlačenje)

Izravni troškovi povrata robe snosi potrošač.

Potrošač je odgovoran za svaku smanjenu vrijednosti robe zbog rukovanja, koje je potrebno utvrditi svoje prirode, karakteristike i funkcioniranje. Proizvodi moraju biti nekorišteni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži.

Povratak nije moguć:

za robe koje je pokvarljiva ili koje je (u vrijeme povratka) je istekao
za zatvorene robe koje nisu pogodne za povratak zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga, ako je potrošač otvorio pečat nakon primanja.
administrativne pogreške

Definicija administrativne pogreške. Nedostaci su činjenične:

ako proizvod nema svojstva koja su potrebna za normalnu uporabu;
ako proizvod nema svojstva potrebna za određenu svrhu za koju je potrošač kupuje, ali prodavatelj je svjestan ili je trebao biti poznat;
ako proizvod nema svojstva i odlike koje su izričito ili prešutno ugovorene odnosno propisane;
ako je pružatelj isporučio proizvod koji ne odgovara uzorak ili model, osim uzorka ili modela prikazan je samo za informativne svrhe.
Provjera prikladnost proizvoda
Prikladnost proizvoda za normalnu uporabu ocjenjuje se u skladu s uobičajenim proizvodima iste vrste i imajući na bilo koji od izjava prodavatelja o karakteristikama robe od strane prodavatelja ili proizvođača oglašavanje, predstavljanje proizvoda ili oznaka na samom proizvodu.

Ulazak administrativne pogreške
Kupac mora provajdera bilo kakve administrativne pogreške, na vlastiti trošak, obavijestiti u propisanom vremenu. Obavijest mora sadržavati detaljan opis pogreške. Kupac mora osigurati pregled davatelja proizvoda.

Pravo da se odnosi na administrativne pogreške preciznije definira Zakon o zaštiti potrošača.

Da biste prijavili pogrešku u pisanju, koristite kontakt obrazac na web stranici ili nas kontaktirajte na info@best4pet.eu

Valjanost ponude

Nanesite na nabavnu cijenu u trenutku potvrđivanja narudžbe. Sve cijene uključuju PDV. Cijene su podložne promjenama bez prethodne najave. Cijene vrijede samo za kupovinu Best4pet-Ove online trgovine i može se razlikovati od redovne cijene. Zadržavamo pravo promjene tehničkih opisa i konfiguracije bez prethodne najave. Slike su samo ilustracija i ne uvijek prikazuju stvarnu situaciju u cijelosti.

OČUVANJE UGOVORA

Ugovor između kupca i prodavatelja arhivira na I3 dizajn, Milana Prajner sp Ulica Ubalda Vrabca 1, 2000 Maribor . Kupac može dobiti kopiju zahtjeva putem e-maila na: info@best4pet.eu .

PRAVILA O PRIVATNOSTI

I3 DIZAJN, Milan Prajner sp Ulica Ubalda Vrabca 1, 2000 Maribor , obvezuje se na zaštitu podataka u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka. Osobni podaci, osim u slučaju kada ta pravila izričito drukčije navedeno, neće biti dan na uvid trećim osobama.

Tvrtka plaća posebnu pozornost na zaštitu podataka, te poštiva vaše pravo na privatnost i neovisnost podataka u prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka. Koje podatke o vama prikupljaju i obrađuju u vezi s korištenjem naše stranice, pročitajte našu izjavu o privatnosti objavljen na našoj web stranici. Ako imamo linkove na druge web stranice, ali mi nemamo utjecaj ili kontrolu nad povezanih sadržaja i odgovarajućih propisa o zaštiti podataka, preporučujemo da provjerite pravila o privatnosti na povezanim stranicama kako bi saznali da li i koliko se osobni podaci prikupljaju, obrađuju, korištenje i dostupni trećim osobama.

a) obrada online narudžbe

Osobni podaci dobiveni tijekom registracije (ime i prezime , spol, adresu, e-mail adresa, broj telefona) koristi se za potrebe operativnog on-line, tako identificiranje kupca slanja narudžbe i mogućnost kontaktiranja u slučaju poteškoća ili promjena u odnosu na ugovor, podatke u vezi status naloga i specifičnosti isporuke. Informacije dobivene za tu svrhu čuvaju se za vrijeme trajanja suradnje i ne više od 10 godina nakon povlačenja pristanka na obradu podataka za tu svrhu.

Osnova za obradu osobnih podataka u ovom trenutku u sklapanje i provedbu ugovora s on-line kupnje.

b) Odgovori putem online obrasca

Kada se koristi online obrasca na web stranici best4pet.eu , informacije (ime,prezime, adresa i broj telefona) koristi se za odgovor korisniku. Podaci dobiveni u tu svrhu čuvaju se za vrijeme trajanja suradnje i ne više od 3 mjeseca nakon opoziva suglasnosti za obradu podataka za tu svrhu.

Osnova za obradu osobnih podataka u ovom trenutku u pristanka osobe za komunikaciju putem kontakt obrasca.

c) slanje e-pošte:

Kada se prijavite na newsletter na web best4pet.eu je Milan Prajner SP koristiti osobne podatke (e-mail), od strane korisnika u svrhu slanja elektroničkih poruka (vijesti, reklame, informacije o aktualnim kampanjama, itd). Podaci dobiveni u tu svrhu čuvaju se za vrijeme trajanja suradnje i ne više od 3 mjeseca nakon opoziva suglasnosti za obradu podataka za tu svrhu.

Osnova za obradu osobnih podataka prema ovom trenutku je suglasnost za primanje e-pošte.

d) Izravni marketing

Osobni podaci prikupljaju prilikom registracije ili prijave na naš newsletter (ime i prezime, spol, adresa, telefon i e-mail adresu) koja se koristi u svrhu izravnog marketinga: oglašavanje, segmentacije i profiliranje u svrhu prilagođavanja oglašavanja, intervjuiraju i za ponovni (ciljano oglašavanje ) putem web preglednicima i društvenim mrežama. Podaci dobiveni u tu svrhu čuvaju se za vrijeme trajanja suradnje i ne više od 3 mjeseca nakon opoziva suglasnosti za obradu podataka za tu svrhu.

Osnova za obradu osobnih podataka u ovom trenutku u pristanka osobe na obradu podataka u svrhe marketinga.

e) Analiza shopping navike

Osobni podaci (ime i prezime, spol, adresa, telefon i e-mail adresa) i podatke o kupnji koriste se za analizu kupnje i shopping navike u svrhu pružanja bolje usluge i ponude za pomoć u radu, kao i profiliranje korisnika i automatizirano donošenje odluka osigurati bolju online korisničko iskustvo i poslati personalizirane ponude. Podaci dobiveni u tu svrhu čuvaju se za vrijeme trajanja liječenja i ne više od 3 mjeseca nakon opoziva suglasnosti za obradu podataka za tu svrhu.

Osnova za obradu osobnih podataka prema ovom trenutku je pristanak za obradu podataka za analizu kupovne navike.

prava korisnika
Korisnik može zatražiti pristup podacima držati na njemu Prajner Milan SP također mogu zatražiti ispravak, ograničiti ili spriječiti upotrebu jednog svrhu prerade, brisanje ili prijenos podataka i uložiti prigovor Milana Prajner sp ili registracije s povjerenikom Information.

Promjena načina rada, pristupa ili brisanje osobnih podataka:
Korisnik može promijeniti pristup zahtjeva podataka ili brisanje preko završenog oblika , koji je objavljen na best4pet.eu i zahtjev poslan info@best4pet.eu .

Na newsletter se pojedinac može odjaviti klikom na odjaviti objavljen u podnožju svake e-mail poslan.

Promjena članova podataka kluba bit će proveden u roku od petnaest (15) dana od dana podnošenja obrasca za promjenu podataka.

sigurnosti
Milan Prajner sp poduzima mjere kako bi se osigurala sigurnost i spriječiti zlouporabu osobnih podataka i obvezuje ih sama ili preko ugovorni procesor osobnih podataka obrađuju, pohranjuju i zaštićena u skladu s važećim zakonom i ne mogu se prenositi na treće osobe.

kontakt
Za sva pitanja, zahtjevi za promjenama ili uvida možemo kontaktirati korisnika na info@best4pet.eu ili telefonom na 041 678 690

Posebna ponuda

Posebne ponude vrijede unutar svojih granica ili dok je dionica u tom razdoblju.

WEB KOLAČIĆI

Na web stranici Best4pet poboljšati korisničko iskustvo, koristimo dvije vrste kolačića. Prvi su neophodni za rad web stranice, bez kojih nije moguće osigurati usluge (to uključuje, na primjer identifikaciju svake sesije pregledavanja). namijenjen Druga skupina kolačiće za poboljšanje funkcioniranja web stranice. Ove kolačiće koji pripadaju osnovnim za web analitiku,koja ne sprema osobne podatke; Podaci su prikupljeni u anonimnom obliku. Korisnici mogu samostalno odlučiti želite li uključiti cookies. Postavke za kolačiće može kontrolirati i manipulirati u vašem web pregledniku.

PRAVNI TEMELJ

Opći uvjeti on-line shop Best4pet pripremljeni su u skladu s Kodeksom o obveznim odnosima RS o zaštiti potrošača (AZOP-1), s preporukama TZS i međunarodnih kodova za e-trgovinu.
Best4pet online trgovine upravlja I3 dizajn, Milana Prajner sp Ulica Ubalda Vrabca 1, 2000 Maribor .

Društvo je upisano u registar Okružnog suda u Mariboru pod brojem SRG 2018/40802. Registracija br. 8301565000, PDV br. 26609924.