PRAVILA O PRIVATNOSTI

PRIVATNOSTI I OČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

Izjava o privatnosti

Ova web stranica (u daljnjem tekstu “Web stranice”) nudi Amiro Invest d.o.o., Beloruska 7, 2000 Maribor, Slovenija (u daljnjem tekstu: “mi” ili “nas”).

Tvrtka plaća posebnu pozornost na zaštitu podataka, te poštiva vaše pravo na privatnost i neovisnost podataka u prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka. Sljedeće informacije objašnjava koje informacije o vama prikupljaju i obrađuju u vezi s korištenjem naše stranice. Ako imamo linkove na druge web stranice, ali mi nemamo utjecaj ili kontrolu nad povezanih sadržaja i odgovarajućih propisa o zaštiti podataka, preporučujemo da provjerite pravila o privatnosti na povezanim stranicama kako bi saznali da li i koliko se osobni podaci prikupljaju, obrađuju, korištenje i dostupni trećim osobama.

Za dodatne informacije o web-stranici davatelja i pitanja vezana za sigurnost i obradu osobnih podataka, kontaktirajte nas na broj telefona objavljen na našoj web stranici – pomoć korisnicima.

 

1. Definicije i uvjeti

S obzirom na nastavku je izbor nekih pravnih definicija koje će vam pomoći razumjeti izjavu o privatnosti. Cijeli tekst Uredba o zaštiti podataka (GDPR) zajedno s drugim definicijama i uvjetima može se naći ovdje .

Osobni podaci

Sve informacije koje se odnose na prepoznatljivi fizičke osobe ( „relevantna osoba”). Fizička osoba se odnosi na prepoznatljive kada ta osoba neposredno ili posredno identificirati, posebice navodeći identifikator, kao što su ime, matični broj, podaci o lokaciji, online identifikator ili naznaku jednog ili više čimbenika karakterističnih za fizički, fiziološki , genetski, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet te osobe.

Obrada

Svaka operacija ili skup radnji izvodi sa ili bez pomoći automatiziranih procesa, povezano s osobnim podacima, kao što je prikupljanje, snimanje, uređivanje, arhiviranje, pohranu, adaptacije, promjene, čitanje, pretraživanje, korištenje, otkrivanje podnošenjem, distribucija ili bilo koje druge odredbe , korekcija, povezivanje, ograničenje, brisanje ili uništavanje.

Odgovorna osoba

To se odnosi na fizičke ili pravne osobe, javne vlasti, agencije ili bilo koje drugo tijelo koje samostalno ili zajedno s drugima odlučuje o ciljevima i sredstvima za obradu osobnih podataka. Ako su cilj i način obrade potrebno je u skladu s pravom EU ili zakonima država članica, može biti odgovorna osoba ili postaviti kriteriji za određivanje odgovorne osobe mora osigurati, u skladu s pravom EU ili zakonima država članica.

Primatelj

To se odnosi na fizičke ili pravne osobe, javne vlasti, agencije ili bilo koje drugo tijelo na koje se podaci mogu otkriti javnosti, bez obzira da li je treća strana ili ne. Vlasti ne može dobiti osobne podatke u kontekstu određenog istraživanja u skladu s pravom EU ili zakonima država članica, ali se ne smatraju kao primatelji. Obrada tih podataka od strane imenovanih tijela provodi se u skladu s odgovarajućim propisima o zaštiti podataka i sukladno potrebe obrade.

Treća osoba

To je fizička ili pravna osoba, javno tijelo, agencija ili drugo tijelo, s izuzetkom osoba odgovornih za obradu osoba nabave i osobe koje su pod izravnim ovlastima odgovorne osobe ili naredbama procesora ovlaštene za obradu osobnih podataka.

 

2. Obrada osobnih podataka

U nastavku želimo prezentirati informacije o tome kako na obradu svojih osobnih podataka prilikom korištenja naše stranice. Ako se u sljedećim poglavljima nije drugačije navedeno, pravni temelj za obradu Vaših osobnih podataka proizlazi iz činjenice da takva obrada je neophodan za pristup stranici značajke koje su vam potrebne (točka B u prvom stavku članka 6. Uredbe o općem zaštiti podataka).

 

3. Korištenje naše web stranice i kategorija osobnih podataka koji je razvijen na našim web stranicama:

Površina: Posjet stranice, a web analitike

Osobni podaci: IP adresa, identifikator kolačići

Opis i svrha obrade podataka

Na našoj web stranici koristimo ove alate za praćenje i web alate za analizu. On opisuje prikupljanje podataka o prilazima našim stranicama i procijeniti ponašanje naših posjetitelja, kako bi se optimizirali naše ponude.

S tim alatima moguće je istražiti podrijetlo posjetitelja, kako pristupiti našu web stranicu, koja područja stranice najčešće posjećuju i koliko često i koliko dugo pogled podstranica i kategorija. Također možemo odrediti koji pretražuju pojmove i web stranice koje je korisnik unio i procijeniti koliko je ukupno korisnici posjetili našu stranicu, a koje iznose podatke ili nudi najveću potražnju. Cilj je koristiti to znanje kako bi pomogli u oblikovanju naše ponude i site-a user-friendly način.

Interes za obradu podataka

Statistička analiza korisničkih profila mogu izvući informacije o radu i uspjehu naše web stranice, kao što su koliko često okidač stranica s informacijama za određene grupe proizvoda i koliko posjetitelja klikne na određenu ponudu. Korištenje alata za praćenje može najbolje ciljati našu ponudu za naše klijente, posjetitelje i zainteresiranim osobama. Pojedinosti o usluzi i funkcionalnost, kao i informacije o tome kako izbrisati kolačiće i koriste kako bi se spriječilo praćenje možete naći informacije o pravu na prigovor na obradu podataka .

Primatelj i procesor podataka

Sljedeći praćenje davatelji alata i web analitiku alata za obradu podataka pristupa u naše ime, za analizu korisnika i statističku obradu. Da to može biti učinjeno, imamo s dobavljačima zaključio relevantne ugovore koji se odnose na obradu naloga. Za daljnje pojedinosti o tehničkom funkcioniranju alata, kao i informacije o tome kako bi se spriječio prijenos podataka (praćenje), pogledajte informacije o pravu na prigovor na obradu podataka .

Pomudnik alat Detalji o uslugama i pravila o privatnosti
Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Google Analytics, Google AdWords, dupli klik //www.google.com/policies/

Facebook, Inc., 1601 Willow Road
Menlo Park, California 94025
Facebook Pixel https://www.facebook.com/about/privacyshield

Optimizely, Inc.
San Francisco 631 Howard Street , Suite 100, San Francisco, Kalifornija 94105 (SAD)
Optimizely https://www.optimizely.com/de/privacy/

Hotjar doo
Razina 2, St Julian, Poslovni centar, 3 Elia Zammit ulica, St Julian STJ 1000 Malta
Hotjar https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy
 

Razdoblje čuvanja: Informacije o kolačićima i tehnike koje se koriste u kontekstu tih alata za praćenje, njihov period skladištenja može se naći nešto niže u ovom dokumentu. Zahtjev za uklanjanje osobnih podataka, posjetite prikaz osobnih podataka.

Pravna osnova: 6 (1 f). Pravilnik Članak Općenito o zaštiti podataka

Namijenjen ili zahtijeva pružanje informacija: pružanje navedene osobne podatke ne pravno, niti ugovorom potrebne.

Profiliranje

Uz pomoć ovih alata za praćenje, možemo procijeniti i analizirati interese i ponašanje posjetitelja web stranice. Da biste to učinili, stvoriti korisnički profil pseudonime. Nadalje, kada se njegovi podaci korisnika prijaviti na “Best 4Pet”, ovaj profil se koristi za određivanje vašeg identiteta.

Područja politike: on-line trgovina, red

Osobni podaci: E-mail adresa, ime, ime, adresa primatelja, adresa za naplatu, podatke o plaćanju (isključujući podatke o kreditnoj kartici), informacije (u slučaju registriranih stranaka), IP adresa, identifikator kolačića prijave

Opis i svrha obrade podataka

Podaci obrađeni u okviru osnovnog ugovora ili, ako ste već postojeći kupac, kako bi vam zajamčila svoje klijente korisničkih računa u best4pet. Uz pomoć podataka, možete unijeti svoj red, podesiti raspon proizvoda prema Vašim ukusima i preferencijama, a na taj način ponuditi preporuke. Podaci se potom koristi za obradu, rukovanje i dostavu naručenih proizvoda za vas. Ako ste stvorili klijenta korisnički račun, trebat će nam svoje podatke za prijavu kako biste potvrdili svoj račun.

Kroz analizu i praćenje alata koji se koriste u kontekstu svoje narudžbe ili selekcijskog procesa (pretraživati online), možemo prilagoditi naš asortiman proizvoda sa specifičnim prijedlozima.

Primatelj i procesor podataka

Vaši podaci se dijeli primatelja isključivo na temelju ugovora koji se odnose na obradu narudžbi i to samo u mjeri potrebnoj da se u skladu s uvjetima ugovora usluga (npr. U slučaju logističkih tvrtki). Uplatom računa vrši kreditnu upit prije nego što odobri narudžbu. U tu svrhu, navedeni podaci se prenose posebno za određene pružatelje usluga kako bi im pružili informacije o povijesti plaćanja i kreditne informacije na temelju matematičko-statističke evaluacije. Ova obrada se provodi isključivo na temelju svog licencom (6 (1a). Članak Uredbe Opća zaštita podataka).

Ovisno o odabranom načinu plaćanja, podaci o plaćanju prenosi na nadležnog davatelja usluga plaćanja. Odgovornost za podatke o plaćanju nosi pružatelja usluga platnog prometa.

Usluge prodavači isporuke

  • Svrha obrade podataka: Isporuka i dostava robe

pružatelja usluga platnog prometa

  • Svrha obrade podataka: Rješavanje plaćanja kreditnim karticama (za više detalja, molimo kontaktirajte nadležnog davatelja usluga plaćanja

Razdoblje čuvanja

Računi i potvrde narudžbi tretirati i / ili brisati u skladu s odgovarajućim poreznim i komercijalne zadržavanje razdoblja, osim ako ste dali izričitu suglasnost za daljnje korištenje podataka. Osim toga, imajte svoje podatke za razdoblje od ograničenja za zahtjeve za stvari greške (najčešće 2 godine nakon kupnje). Nakon što su kupci korisnički račun također pohranjene podatke za razdoblje postojanja svoje klijente računa. Brisanje korisnicima računa moguće je u svakom trenutku možete zatražiti poslati poruku na jednu od opcija za kontakt navedene u nastavku.

Pravna osnova: 6 (1 a, b, f). Pravilnik Članak Općenito o zaštiti podataka

Namijena  ili zahtijev za pružanje informacija: pružanje navedene osobne podatke za trgovinu ugovorno je potrebno. Inače, ugovor se ne može izvesti.

 

4. Postavke kolačića

 

Što su kolačići?

Ova web stranica koristi takozvane „cookies”. Kolačići su male tekstualne datoteke putem web pregledniku pohranjene u memoriji vašeg terminala. Ova trgovina odredenih informacija (kao što su postavke jezika ili lokacije) nam vaš preglednik može (ovisno o trajanja kolačić) poslane sljedeći put kada posjetite naše stranice.

Što se kolačići koriste za?

Razlikujemo dvije vrste kolačića: (1) funkcionalni kolačići su oni bez kojih funkcionalnost naše web stranice ograničena, a (2) Izborni kolačići se koriste za analizu web stranice i marketinške svrhe. Sljedeće tablice daju detaljan opis kolačićima koje koristimo:

Funkcionalni kolačići

Cookie Trajanje Svrha i sadržaj
PHPSESSID 1 sat Zadržavanje identifikator podataka PHP konfigurirati pomoću metode PHP Session
UNIQUEID 6 mjeseci Anonymous definirati trajanje posjeta za statističku analizu, koja omogućuje optimizaciju stranice. Osobni podaci se ne prikupljaju.
WHGACE 1 dana Kolačić program za balansiranje opterećenja, čime se osigurava pravilno provođenje stranice
WHGCOOKIECONSENT 6 mjeseci Prijavljivanje korisničkih odluke u vezi pristanak
 

Izborni kolačići

Cookie Svrha i sadržaj  
Google Analytics _ga: Vaš uređaj jedinstven, nasumično generiran ID broj, kojim prepoznajemo vaš uređaj sljedeći put uđe na našem web-mjestu.

Životni vijek: 6 mjeseci
_gat: Regulira rad na web stranici.
Vijek trajanja: 1 min
_gid: Prodavaonice i ažuriranje jedinstvene vrijednosti za svaku posjetio stranicu.
Život: 24 sata
Davatelj kolačić: Google Inc.
Google oglasi, dvaput kliknite _gat: Vaš uređaj jedinstven, nasumično generiran ID broj, kojim prepoznajemo vaš uređaj sljedeći put uđe na našem web-mjestu.

Vijek trajanja: 3 mjeseca
IDE: DoubleClick kolačić za mjerenje uspješnosti oglasa i osigurati odgovarajuće ciljaju korisnika.
Životni vijek: do kraja sesije
Davatelj kolačić: Google Inc.
Facebook fr: Facebook kolačić tvrtka koja je posvećena pružanju usluge oglašavanja.

Vijek trajanja: 3 mjeseca
TR: Kolačić tvrtke Facebook, koji povezuje Facebook događaj s piksela korisnika, dok je Facebook kolačić nije prisutan u pregledniku.
Životni vijek: do kraja sesije
Davatelj kolačić: Facebook Inc.
 

U skladu s vašeg pristanka

Izborni kolačići koriste samo ako smo prethodno dobili pristanak da ih (točke u prvom stavku članka 6. Uredbe o općem zaštiti podataka) koristiti. Na vaš prvi posjet našoj web stranici će se pojaviti u zahtjevu za suglasnost instalirati dodatni keks. Ako ste dali suglasnost, bit će instaliran na računalu zahtjev kolačić onda se više ne pojavljuju sve dok je aktivan instaliran kolačić. Nakon isteka tog kolačića, ili ako se obrise cookie, zahtjev za suglasnost ponovo sljedeći put kada posjetite naše stranice.

Kako možete spriječiti instalaciju kolačića

Naravno, možete koristiti naše stranice, čak i ako ne instalirate kolačiće. U web pregledniku možete uvijek prilagoditi ili potpuno onemogućiti kolačiće. Međutim, to može ograničiti funkcije ili negativan utjecaj na ugodnost korištenja stranice. Odabirom povlačenje pristanka, koji je naveden u prethodnoj tablici, možete u bilo kojem trenutku odbiti instaliranje izbor kolačića.

web stranica Analiza

Na svoje stranice pomoću web-servisa za analizu Analytics Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Sjedinjene Američke Države (u daljnjem tekstu “Google”).

Google će u naše ime analizirati vaše korištenje naših web stranica. U tu svrhu, mi koristimo kolačiće, koje su opisane u gornjoj tablici. Informacije u vezi s korištenjem naših stranica (npr. Preporučeni URL naše web stranice koje posjetite, vrsta preglednika, postavki jezika vašeg operativnog sustava i rezoluciju zaslona), koji će biti prikupljeni od strane Googlea, prenijet će se na poslužitelj tvrtke Google u SAD-u, gdje su podaci pohranjeni i analizirani. Relevantni podaci u anonimnom obliku onda će se prenijeti na nas. U tom procesu Vaše podatke o prijavi neće biti povezan sa cijelim IP adresu. Na našoj web stranici smo aktivirali funkciju kako bi se osigurala anonimnost IP adresu koju nudi tvrtka Google, koja čini funkciju za brisanje posljednjih 8 bita (IPv4) IP adresu ili zadnjih 80 bitova (IPv6) od IP adrese. Osim toga, Google je tvrtka certificirana u skladu s Privatnost štit EU-SAD Summit, koji osigurava odgovarajuću razinu zaštite podataka u odnosu na obradu osobnih podataka od strane Googlea u SAD-u.

Njihov pristanak za korištenje web analitiku može povući u bilo koje vrijeme i na način koji se nudi preuzeti i instalirati Google plug-in za vaš preglednik ili odabirom opcije „Off” u gornjoj tablici , koji će biti instaliran odbijanja (opt-out) keks. Obje opcije će spriječiti provedbu web analitiku, ali samo ako koristite preglednik na kojem ste instalirali plugin, ili dok ne izbrišete odbijanje kolačića.

Za više informacija o usluzi Google Analytics mogu se naći u Uvjetima za korištenje usluge Google Analytics , na smjernice za privatnost i sigurnost vaših podataka Google Analytics i pravila o privatnosti Google .

 

5. Upotreba kontakt oblika

Kod nas možete kontaktirati direktno putem obrazaca dostupnih na našoj web stranici. Konkretno, molimo da nam dostavite sljedeće informacije:

e-mail adresa, imei prezime, adresa, telefonski broj

Informacije koje pružaju putem kontakt obrasca, će se prikupljati i obrađivati samo u vezi s liječenja vaš zahtjev.

 

6. Vanjske usluge ili sadržaj na našim stranicama

Na svojoj web stranici korištenja usluga i / ili sadržaja trećih strana. Kada koristite usluge treće strane ili prikazuje sadržaj s trećim stranama, uz pružatelja iz tehničkih razloga, razmjenu podataka i komunikaciju.

Davatelj ili sadržaj za vlastite potrebe također može obraditi vaše podatke. Prema našim najboljim, mi usluga i davatelja sadržaja koje obrađuje podatke za svoje vlastite svrhe, postavljene tako da svaka komunikacija koja nije namijenjena isključivo za prezentacijske usluga i sadržaja na našim web stranicama je blokiran, ili kao komunikacija odvija samo ako vas sami odlučite koristiti uslugu. Međutim, mi nemamo kontrolu nad podacima koji se prikupljaju i obrađuju od strane trećih osoba, ne možemo dati obvezujuću informaciju o opsegu i svrhu takve obrade.

Daljnje informacije o opsegu i svrsi prikupljanja i obrade podataka, odnose se na izjave o privatnosti davatelja čije usluge i / ili sadržaja koriste i koji su odgovorni za zaštitu svojih podataka na ovom području:

· Tipka za dijeljenje na Facebooku

· Uključite dijeljenje na Digg

 

7. prijenos podataka za obradu ugovor

Obrada podataka će biti u određenoj mjeri korištenje specijaliziranih kooperanata. Ove kooperantima pažljivo odabrane i redovito pratiti njihov rad. Na temelju relevantnih sporazuma koji se odnose na obradu podataka te podizvođači obrađuje osobne podatke u skladu s našim uputama, koje će strogo u skladu s našim smjernicama.

 

8. Prijenos podataka trećim osobama

Vaši podaci se dijeli na sljedeće trećim osobama, te u sljedeće svrhe:

Treća osoba / tvrtka Opseg i svrha prijenosa podataka pravna osnova
REF doo, Bezjakova 29, 2341 limba, Pekre. Neograničeno za statističke svrhe i online oglašavanja. Sporazum o kišobran na dijeljenje podataka
 

9. Informacija u vezi sa svojim pravima

U skladu s važećim zakonskim propisima o zaštiti podataka općenito su zajamčena sljedeća prava:

  • Pravo na informaciju u vezi s vašim osobnim informacijama kojima nas.
  • Pravo zahtijevati ispravku, brisanje ili ograničenu obradu Vaših osobnih podataka.
  • Pravo na prigovor na obradu podataka za naš legitimni interes u javnom interesu ili istraživanja tržišta, osim ako se dokaže da je neophodan, opravdani razlozi da prevagnuti svoje interese, prava i slobode, ili ako je ti podaci nužni za uspostavljanje, vježbe ili Obrana pravni zahtjevi.
  • Pravo na prenosivost podataka.
  • Pravo na podnošenje prigovora s nadzornom tijelu za zaštitu podataka.
  • Pristanak na prikupljanje, obradu i korištenje vaših osobnih podataka može se povući u bilo koje vrijeme s učinkom povlačenja dalje. Više informacija može se naći na gornjem dijelu koji opisuje obradu podataka na temelju vašeg pristanka.

Ako želite ostvariti svoja prava, molimo Vas upućivati svoje zahtjeve na adresu: info@best4pet.eu

 

10. Kontakt

Za sva pitanja vezana uz zaštitu podataka, molimo koristite kontakt obrazac, ili se obratite osobi koja je odgovorna za zaštitu podataka u poduzeću Praj


Amiro Invest d.o.o.
Beloruska 7
2000 Maribor

E-mail: info@best4pet.eu

 

11. Promjena izjave o privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti možemo povremeno mijenjati. Ažuriranja izjavi o zaštiti privatnosti bit će objavljena na našoj web stranici. Sve promjene stupaju na snagu na dan objave na našim stranicama, pa preporučujemo da redovito posjećuju kako bi saznali o nekim promjenama.